Translate

úterý, února 02, 2016

Extrémně důležité sdělení, výzva EXEKUCE aktivní ODPOR

 Tato zpráva je nejdůležitější pro každého jednotlivce, i celou společnost. 


Toto co teď píši je svým způsobem malý zázrak jelikož, to píši po fázi beznadějného zoufalství a absolutní bezmoci. Je to extrémě náročné, prosím tedy o zodpovědnost, je to má poslední akce, které jsem schopen pro pomoc všem, kdo pomoc potřebují. 

                                   EXEKUCE - VLÁDA

Toto je problém který již několik let tvrdě dopadá a rozvrací rodiny, dohání lidi k sebevraždě a nikdo si neumí představit tu bezmoc, kterou prožívá stále více lidí, ten kdo neví co se děje, nemá potřebu to pracně zjišťovat, a pročítat se tím bezprávím, týká se to tísíců lidí, desetitisíců a dovolím si říci i statisíců.

  Dokud je současná vláda u moci, způsobí svou činností naprostý konec české kultury, a peklo na ulicích. Tudíž jako první problém, největší problém a problém bez jehož vyřešení je už teď vše ztraceno. To ale není nutné, stačí si zachovat chladnou hlavu, přiznat si jsme v průseru postavit se tomu čelem. Migranti jsou problém, ovšem způsobený vládou, tak jako je exekuční mafie, přímo vládou umožněna. Logicky vyplývá že problém vyřešíme odstraněním příčiny. Jelikož příčina je lidská, nemůžeme vraždit, tudíž řešení musí být jiné. 

Právní ochrana majetku, osobní svobody a zaručených práv, již v našem státě roky neexistuje, dřív než začnete oponovat, tak najděte alespoň 1 případ když dlužník, nebo kdokoli jiný ochránil svůj majetek když se exekutor objevil u jeho dveří. NENÍ TAKOVÝ PŘÍPAD, PROTOŽE CELÉ JE TO VYMYŠLENO JAKO ORGANIZOVANÝ ZLOČIN VE KTERÉM JEDOU, POSLANCI, EXEKUTOŘI A SOUDCI. 

ŘEŠENÍ JSEM NAŠEL, NENÁSILNÉ PŘESTO DOSTATEČNÉ A JEDNODUCHÉ, CHCE TO POUZE MINIMUM ÚSILÍ, STAČÍ POUZE ODHODLÁNÍ A PŘESVĚDČENÍ. 

Tady je :

 Realná obrana majetku a práv ústavně zaručených doposud neexistuje, a osud nevinných bezmocných a zoufalých i osud nás samotných máme v rukou my, né vláda, né nikdo jiný, chceme-li docílit změny, musíme držet při sobě a pomáhat si. Hledám 10 lidí, kteří jsou připraveni s nasazením vlastního života fyzicky, svými těly, zabarikádovat vstup k majetku každého, kdo o to požádá a bude v exekučním ohrožení, obnáší to být v pohotovosti. Neprodleně, ihned reagovat na každou zprávu o pomoc a vydat se na místo činu a vlastními těly zabarikádovat vstup k majetku, beze slov, jen tvrdě a odhodlaně držet se za ruce spojení a nepustit nikoho do bytu, ať už jde o bezbrannou babku nebo mladého kluka, exekuční mafie spolu s policií musí ctít ústavu, a my se musíme postavit na odpor. Nevěřím že nenajdu 10 lidí, nevěřím že se nám poté nepodaří najít 100 lidí, jakmile tohle nastane vyhráli jsme, nikdo už proti nám nepůjde, jelikož půjdeme vidět, tím se přidá více lidí a situace se změní. Více než si možná dovedeme představit. Nemějte strach není co ztratit.. Obzvláště vy které vás exekuční mafie připravila o vše. Chcete živořit na ubytovně dokonce života a přihlížet likvidaci nevinných matek, důchodců vašich rodičů? Chcete budoucnost ve které stojí za to žít ? Je načase proto něco udělat, každému zodpovědnému člověku předem děkuji za sdílení této výzvy. 

Haluzakfest@seznam.cz

Jen vážně odhodlaní zájemci, prvních 10 bude krokem k počtu 100 tento počet znamená jistou výhru a změnu, připadá vám to tak nemožné ? Já jsem realista, do ničeho co by nemělo smysl bych úsilí nevkládal.  Uvědomte si že je to na nás a jeto jednoduché osobní barikáda, blokace ke vstupu k majetku oběti. 


Neřešme migranty, nemá to smysl, řešme naše lidi naše zoufalé oběti, až potom všem může dojít, co dál, se současnou vládou to bude jen horší musíte to pochopit. 
 Autor: Jeden můj dobrej kamarád. 

Žádné komentáře: